Gastenboek

Wij danken u voor het nalaten van uw beleving in onze B&B.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 154.54.249.195.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
Francoise Francoise from Berchem wrote on 28 June 2016 at 11:40
Uitstekende locatie voor een weekendje in Brugge ! ?De kamer was groot genoeg en zeer proper (aanwezigheid van drinkwater en het nodige om een tasje thee te zetten). De badkamer was voldoende ruim en volgende dingen hadden we kunnen thuis laten : zeep, douchegel, shampoo, haardroger. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Prima gelegen locatie op een wandelingetje van het centrum. Zeer vriendelijke uitbaters ! ?Het bed hadden we graag iets breder gehad voor een betere nachtrust en graag een iets harder kussen (maar dat is persoonlijk) De lavabo was wat klein tijdens het tandenpoetsen. Booking: 9.6 ?
Uitstekende locatie voor een weekendje in Brugge !

?De kamer was groot genoeg en zeer proper (aanwezigheid van drinkwater en het nodige om een tasje thee te zetten). De badkamer was voldoende ruim en volgende dingen hadden we kunnen thuis laten : zeep, douchegel, shampoo, haardroger. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Prima gelegen locatie op een wandelingetje van het centrum. Zeer vriendelijke uitbaters !

?Het bed hadden we graag iets breder gehad voor een betere nachtrust en graag een iets harder kussen (maar dat is persoonlijk) De lavabo was wat klein tijdens het tandenpoetsen.

Booking: 9.6 ?
Admin Reply by: Daniel
We kunnen misschien kussens van verschillende hardheid voorzien dan kunnen de gasten zelf kiezen. Is iets om over na te denken. Dank u Francoise voor u opmerkingen. ?
We kunnen misschien kussens van verschillende hardheid voorzien dan kunnen de gasten zelf kiezen. Is iets om over na te denken. Dank u Francoise voor u opmerkingen. ?
... Toggle this metabox.